Kategória: Aktuális.
Huszlicska József az elmúlt időszakban a Telenor hálózatmodernizációs projektjének vezetőjeként dolgozott. 2003 és 2008 között a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, majd ugyanebben a pozícióban folytatta karrierjét a Telenor ukrán leányvállalatánál, a Kyivstar GSM-nél. Előtte évekig az Egyesült Államokban dolgozott mérnökként, majd hazatérve a Nokiánál vállalt menedzseri pozíciót.
"Nagy öröm számomra, hogy egy olyan kiváló szakember veszi át a műszaki vezérigazgató-helyettesi teendőket, mint Huszlicska József. Az ő irányításával változatlan lendülettel folytatódhat hálózatmodernizációs fejlesztésünk, melynek eredményei nagymértékben hozzájárulnak majd a mobil szélessáv hazai elterjedéséhez, illetve a kiváló szolgáltatások biztosításához ügyfeleink számára." – mondta el a kinevezés kapcsán Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.
"A legnagyobb hazai hálózatmodernizációs projekt megvalósítása izgalmas és kihívásokkal teli időszak elé állítja a Telenor műszaki csapatát. E terület vezetőjeként mindenekelőtt azért fogok dolgozni, hogy fejlesztésünk eredményei mielőbb kézzelfoghatóvá váljanak ügyfeleink számára is." -hangsúlyozta Huszlicska József.
Kapcsolódó hír:  Koller György országot vált
(BrandTrend)