Kategória: Aktuális.
2011-ben a Multeam Events, a Multeam 360° Integrált Kommunikációs Csoport tagja nyerte el a Shell nemzetközi találkozójának rendezési jogát. A tenderen a magyar ügynökség ajánlatán kívül egy szlovák, egy cseh és egy osztrák cég pályamunkája volt versenyben.
A szakmai rendezvény 370 résztvevőjének közösséggé kovácsolását  egy kreatív flash mob tette lehetővé. A "Dance in the City" egyenruhába öltözött alkalmi táncosainak fellépése nem csupán a résztvevők tetszését nyerte el, hanem a járókelőkét is, a bécsi Stephansplatz "elfoglalása" ugyanis igazán nagy feltűnést keltett. A tánctanulás a koradélutáni órákban zajlott, amelynek során a közel négyszáz vendég egy szállodában, 2 tánctanár és 12 profi táncos segítségével készülhetett fel a nagy mutatványra.

Shell_Multeam360_2011_

A belvárosi attrakciót követő esti show kivitelezése is magán viselte a "Dance in the City" védjegyet. A díjátadó után a vacsora alatt osztrák népviseletbe öltözött vonósnégyes biztosította a zenei aláfestést a résztvevő 6 ország klasszikusaival, a panorámavásznon pedig ezzel párhuzamosan az adott ország legszebb városainak képei tűntek fel.
Shell_Multeam360_2011__7_

Az idei koncepció nagy sikert aratott, a vállalat által közvetíteni kívánt üzenet megvalósult az ügynökség csapatmunkája révén. A különböző helyszínek okán a Multeam Events a tavalyi díjátadó ünnepségen videokonferencia segítségével biztosította a kapcsolatteremtést az országok között. Idén a választás logisztikai szempontból esett Bécsre, amely a központi helyszínt szolgáltatta Csehország, Szlovákia, Bulgária, Lengyelország, Magyarország és Oroszország képviselői számára.
(BrandTrend)