Kategória: Aktuális.
Rendhagyó körülmények között ismerkedhet a köztévé munkatársaival – köztük rendezővel, operatőrrel, vágóval és művészeti munkatárssal – aki vasárnap délután a Hősök terére látogat. Bár az MTV rockzenekarával már sokan találkozhattak a képernyőn és élőben is, kevésbé ismert, hogy más önszerveződő közösségek is működnek a Magyar Televízióban: az amatőr zenészek, focisták, kosarasok mellett a kisgyermekes szülők, a filmrajongók, vagy éppen a jégkorongozó televíziósok is rendszeresen összejárnak munka után. A szombaton induló, Halló Európa, itt Budapest! című ötnapos farsangi fesztiválon, amelynek médiatámogatója a Magyar Televízió, ezúttal a köztévé hokicsapata mutatkozik be a nagyközönség előtt.
Az MTV jégkorongcsapat február 20-án, vasárnap délután öt órakor nyilvános edzést tart a Műcsarnok mellett kialakított jégpályán. Az MTV hokicsapata az egyik legfiatalabb köztévés közösség: két évvel ezelőtt, egy már hagyományosnak számító közös televíziós korcsolyázás alkalmával verbuválódott a csapat a Városligeti Műjégpályán. A csapat motorja azóta is a rendezőasszisztensként dolgozó válogatott jégkorongozó Vörös Eszter.
"A szombattól szerdáig tartó ötnapos ingyenes farsangi rendezvény minden napján egy-egy korszak – Rock&Roll, 80-as évek, 90-es évek, jelenkor – elevenedik meg a magyar zenekultúra olyan ikonjainak köszönhetően, mint Szekeres Adrienn, Fenyő Miklós, Dolly Roll, Első emelet, Keresztes Ildikó. Az estét minden este neves DJ-k pörgős műsora zárja" – nyilatkozta az MTV-s Várkonyi Attila a fesztivál zenei programjáról.

A farsangi rendezvénysorozaton belül műkorcsolya- és danceshow, ingyenes korcsolyázás, hőlégballon, álarc- és mézeskalács-készítés valamint melegedő sátor várja a gyerekeket és felnőtteket minden nap 10 és 22 óra között. A programokról bővebben ITT olvashat.
(BrandTrend)