Kategória: Aktuális.
Aki ellátogat a designmob.t-mobile.hu című weboldalra részt vehet az alkotásban, és saját rajzával kiegészítheti az addig kialakult rajzfelületet. 
Minden beküldött rajz a korábban mások által elkészült műre épül, így minden egyes fázis közös alkotás eredményét mutatja. Egy-egy alkotó csak korlátozott mennyiségű festéket kap, így senki sem tudja teljesen átrajzolni a kialakult felületet. Mindenki, aki részt vesz a "design mob" akcióban inspirációt nyer az előtte készült rajzokból és inspirálja az utána következőket, így a végül kialakult alkotásban egy kicsit mindenki benne lesz.

A pályázat tehát a közös rajzolás élményéről szól.  Nincs megadott tematika, bármit lehet rajzolni. Ugyanakkor a T-Mobile a pályázóktól olyan alkotásokat vár, amelyek nem sértik a közízlést, nem bántóak senkire nézve, és nem sértik mások jogait és meggyőződését. A rajzrészletek moderálás után  válnak láthatóvá a rajzfelületen.

A T-Mobile design mobja olyan pályázat, amelyben az alkotásokat nem külön-külön értékelik. A zsűri által legjobbnak tartott fázis utolsó alkotóját tekintik nyertesnek, akinek a nyereménye egy Samsung Galaxy S mobiltelefon. A T-Mobile a legjobb fázisképet fiataloknak szóló kommunikációjában felhasználja.

Ezen kívül a közös rajzolásban résztvevők között 110 pólót is kisorsolnak – mindenki a saját munkafázisát megörökítő nyomattal díszített felsőt kap. A legjobb képkockát emellett a T-Mobile kártyagrafikaként is felhasználja, így a tét nemcsak a nyeremények miatt nagy. A design mob 2011. február 15-én 16 órától február 25-én 16 óráig tart, a nyertest március 1-jén hirdetik ki.  A pályázás előzetes regisztrációval történik, név és e -mail cím megadásával.
(BrandTrend)