Kategória: Aktuális.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy Christopher Laska a Telenor Magyarország új vezérigazgatója.  Széleskörű iparági tapasztalata, valamint a vállalatra és a helyi gazdasági környezetre vonatkozó ismeretei komoly előnyt jelentenek számára." – mondta Björn Magnus Kopperud, a Telenor Magyarország igazgatóságának elnöke, a Telenor csoport Közép- és Kelet európai leányvállalataiért felelős igazgató-helyettese.

"Büszkén vállalom el ezt a pozíciót, és örömmel térek vissza az általam jól ismert vállalathoz, egy szívemhez közel álló országba. Izgalmas és kihívásokkal teli feladat lesz a Telenor továbbfejlődését biztosítani ezen a dinamikus piacon, ahol ilyen kiélezett a verseny" -mondta Christopher Laska.

Christopher Laska a Telenor Montenegró vezérigazgatója 2009 óta, előtte a Telenor szerbiai leányvállalatánál töltötte be a vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi posztot.  Korábban a Telenor International Mobile-nál volt M&A projektigazgató, majd a Telenor csoportnál a magyarországi, illetve később a pakisztáni leányvállalatért felelős vezetőként dolgozott.  A Pannon GSM-nél az üzletfejlesztési és stratégiai igazgatói pozíciót töltötte be.

Laska 40 éves és az angliai Bradford University Management Center-ben szerzett business management területen BA fokozatot, majd posztgraduális diplomát a londoni Chartered Institute of Marketing-en.

"Anders Jensen kulcsszerepet töltött be a Telenornál az elmúlt években, és nagyra értékeljük a Telenor Magyarországnál végzett munkáját. Sok sikert kívánunk jövőbeni tervei megvalósításához." – mondta Björn Magnus Kopperud.

"Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a Telenor Magyarország csapatával dolgozhattam az utóbbi két, megpróbáltatásokkal teli évben. Sok mindent elértünk együtt. Biztosan állíthatom, hogy a Telenor jó pozíciókkal rendelkezik a jövőbeni növekedéshez, és sok szerencsét kívánok az utódomnak." – mondta Anders Jensen.

Christopher Laska január 18-tól látja el a vezérigazgatói feladatokat a Telenor Magyarországnál.
(BrandTrend)