Kategória: Aktuális.

A Nóta TV napközben és este a magyar nóta, cigányzene, és mulatós műfajokból, a késő esti műsorsávban a magyar és nemzetközi popzene legjavából ad válogatást "Sláger TV" címen.

A Nóta TV a Nielsen Audience Measurement adatai alapján a legnézettebb* zenecsatorna a 4 célcsoportban. A műsorok kedveltségét, néző megtartó erejét mutató (ATS) adat alapján pedig messze megelőzi a többi zenecsatornát.**
*(2010. július – december, AMR%, 02:00-25:59, 4 )
**(2010. július – december, ATS, 02:00-25:59, 4 )

2011. január 01-jén csatlakozott az At Media Hungary portfoliójához a Nóta TV, a PV Tv horgászok, és vadászok kedvelt csatornája, valamint a fiatalok kedvence, a Musicmix zenecsatorna.

"Nagy várakozással tekintek az együttműködés elé, mert a Nóta TV az elmúlt év legdinamikusabban növekvő, igazi "meglepetés" csatornája." -mondta Lukács Csaba, az At Media Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

"Igazán nagy örömünkre szolgál, hogy a Nóta TV eddigi sikertörténetét a továbbiakban egy hasonlóan gyorsan sikeressé váló médiavállalat az At Media Hungary is segíti. Szeretnénk a kereskedelmi partnereink között is "családtaggá" válni, mint ahogy ez sok tévés háztartásban már sikerült." – tette hozzá Radu Morar a Tematic Cable SRL. igazgatója.
(BrandTrend)