Kategória: Aktuális.

A cégnek nem ez az első médiapiaci befektetése: 2010-ben meghatározó kisebbségi tulajdonrészt szerzett az online hirdetések kiszolgálásának piacán vezető Adverticum ZRt-ben.

A hírügynökség főszerkesztője a korábbi rádiós és televíziós főszerkesztő Szörényi Péter, a cég ügyvezető igazgatója Magyarország jelentős média- és tartalomipari vállalatainak korábbi vezetője, dr. Breitner Miklós lesz. A cég alapító főszerkesztője, Kövesdi Péter továbbra is a Független Hírügynökség kötelékében dolgozik majd.

Független Hírügynökség piaci versenyre és fejlesztésekre készül, a jelenleginél bővebb multimédia hír- és információszolgáltatást és ügyfeleinek átfogó tartalomszolgáltatást kínál majd.

Az új vezetők elsődleges célja a hírügynökség sikeres működésének erősítése, új szolgáltatásokkal, hír- és információszolgáltatási csomagokkal megjelenni a hírszolgáltatások piacán. A Független Hírügynökség vállalati ügyfeleknek és médiavállalatoknak, kiadóknak független, hiteles, gyors hír- és információszolgáltatást, audio- és video, valamint teljeskörű tartalomelőállítási szolgáltatásokat kínál majd. Az FH a jövőben infoSMS-t kiszolgáló tartalomszolgáltatást és új média szolgáltatásokat is nyújt.

A Független Hírügynökség a modern médiaipar sikeres multimédia hír- és információszolgáltatóinak, az Egyesült Királyságbéli Press Association , vagy az ausztrál Associated Press/Pagemasters csoport mintáját követi.
(BrandTrend)