Kategória: Aktuális.

Az étterem egy további 100 m2-es fedett terasszal is rendelkezik, ahol a vendégek akár télen is elfogyaszthatják ebédjüket illetve vacsorájukat.  

Szabó Viktória a Cushman & Wakefield Partnere és kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: "Örülünk, hogy egy ilyen különleges gasztronómiai élményt kínáló exkluzív és minőségi mediterrán – magyar bisztróval bővül a Fashion Street kínálata. A Magyar piacon nagy kereslet mutatkozott egy ilyen spanyol gourmet étterem iránt és biztosak vagyunk benne, hogy a Fashion Street, mint Budapest egyik legelőkelőbb bevásárló utcája megfelelő lokáció az étterem részére."
 
Munkácsy Beáta a Picanter terrace & delicatbistro ügyvezetője hozzáfűzte: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy második egységünket az egyedülálló és forgalmas Fashion Street-en nyithatjuk, Budapest központjában. A minőségi bérlők és a kiváló látogatottság biztosít bennünket a felől, hogy új üzleti koncepciónk sikeres lesz."

fashion_street
 
A mára már teljes egészében elkészült Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában.

A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, valamint a Benetton, a Sisley és a Lacoste. A Fashion Street-en a Vapiano, a Planet Sushi, a Friday’s és a Coffeeheaven vendéglátóegységek képviseltetik magukat. 

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó képviselte a fejlesztő Immobilia Zrt. ingatlan-befektető vállalatot a Picanter terrace & delicatbistro kiskereskedelmi üzletlánccal kötött 573 m2-es bérleti tranzakciókban.
(BrandTrend)