Kategória: Aktuális.

Óriási az érdeklődés a műfaji kötöttségek nélküli műsor iránt, a korábbi kiscsillagok sikereit sokan megirigyelték: a tavasszal induló showműsorra néhány hét alatt több ezren jelentkeztek sms-ben és az interneten.

A tehetség sokszínű, extrém produkciók és rekorder korúak is szerepelnek a jelentkezők között. A legidősebb 78, míg a legfiatalabb csupán hat éves, de mivel nincsen alsó vagy felső korhatár, bárki kipróbálhatja magát.

Eddig Magyarország minden tájáról érkeztek jelentkezések, legtöbben Budapestről küldték el adataikat, de vannak bátor reménységek, akik Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából jelezték, milyen műsorszámmal járulnának a Csillag születik zsűrije elé.

Bárki kitörhet a szürke mindennapokból vagy az ismeretlenségből, aki úgy érzi, olyanban tehetséges, amely kuriózumnak számít, vagy nincs nála jobb azon a területen. Csak a fantázia és az ügyesség szab határt, kinek, milyen produkció hozza meg az érvényesülést és a kiugrási lehetőséget.

A Csillag születik harmadik szériájának zsűrije a szórakoztatóipar minden területéről keresi a csiszolatlan gyémántokat.

Jelentkezni még lehet a www.rtlklub.hu/csillag internetes oldalon.
(BrandTrend)