Kategória: Aktuális.

A Kreatív Hét keretén belül a kar hallgatói közös munkákban vesznek részt.

Az ötlet, hogy a rendezvényre a hallgatók alkotásokkal jelenjenek meg, nyitott kapukra talált Magácsi Lászlónál a Merlin Színház igazgatójánál, aki egyben a fesztivál főszervezője, valamint az ügy mellé állt Ivanov Péter az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér igazgatója is.

Így a hallgatók olyan feladatokat kaptak, melyek kötődnek a színház világához, pl. színházi plakátok tervezése, vagy színházi témák megtalálása és lefotózása az utcán. Szombaton az autósok elől lezárt Andrássy úton aztán közel 300 ezer ember előtt mutathatják be az egész heti munkájukat a BKF standjánál. Ennek megépítése a Környezetkultúra szakos hallgatók feladata lesz, az Autómentes nap jegyében környezetbarát, újrafelhasznált anyagokból.

Kepes_Andras
Kepes András

Az Eötvös 10 kulturális központban megtartott első megbeszélésen a szakvezetők ismertették a hallgatókkal a rájuk váró feladatot, majd kisebb csoportokban már el is kezdődött a munkák megszervezése. A hallgatók a héten rendszeresen visszajárnak az Ötvös 10-be konzultációkra az oktatókkal, a standra kikerülő munkák kiválasztása pénteken történik.
(BrandTrend)