Kategória: Aktuális.

Sőt, esetenként a mobilra érkező SMS-kuponok felmutatásával olcsóbban vásárolhatnak meg egyes akciós termékeket. A www.akcionekem.hu internetes címen néhány perc alatt elvégezhető regisztrációval a felhasználók ráadásul értékes díjakat felsorakoztató promóciós játékban is részt vesznek.

A mobilhasználat általánossá válásával, a mobiltelefonok biztosította közvetlen és gyors elérhetőség révén a hirdetések terén is új lehetőségek nyíltak meg. A jövőben egyre meghatározóbb szerepet játszó mobilmarketing újszerű megoldásai mellett a reklámozóknak és a felhasználóknak egyaránt előnyöket kínálhat.

A hirdetők számára ugyanis a direkt mobiltelefonos aktivitás – legyen szó szöveges üzenetről vagy mobilinternetes megoldásról – hatékony elérést biztosít. Segít a reklámköltések optimalizálásában, hiszen célzottan jut el az üzenet azokhoz, akik arra nagy valószínűséggel fogékonyak, kifejezetten kíváncsiak. A mobilhirdetés használatának további előnye, hogy a vásárlás mindegyik szakaszában alkalmazható, így a megrendelő által meghatározott üzleti célokat teljes mértékben kiszolgálhatja. Az ügyfél számára a mobilmarketing szintén előnyös, ugyanis igényei szerint, az őt érdeklő témakörökben gyorsan, perceken, órákon belül értesülhet a legújabb akciós ajánlatokról. A jobban célzott, az ügyfél igényeihez igazodó hirdetések hasznosabbak, kevésbé zavaróak, emellett a hirdetésekre vonatkozó regisztráció egyetlen SMS-sel egyszerűen lemondható.

Az Akció Nekem oldal legfontosabb célja, hogy összekapcsolja a hirdetőket és a felhasználókat, a gyakorlatban is bizonyítva és népszerűsítve ezzel a mobilhirdetésben rejlő lehetőségeket. A www.akcionekem.hu oldalon hazai szolgáltató mobil-előfizetésével rendelkező ügyfelek egy kérdőív kitöltésével gyorsan és egyszerűen, díjmentesen regisztrálhatnak. A regisztráció során megjelölt témákhoz kapcsolódóan az Akció Nekem partnereinek ajánlatairól és vásárlási kedvezményeiről közvetlen értesítést kaphatnak. Emellett a jövőben várhatóan egyes termékeket a mobilra érkező SMS-kupon felmutatásával kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak meg. A november 30-án érvényes regisztrációval rendelkezők között értékes nyeremények, Apple MacBook Pro számítógép, 2 fős Wellness hétvége a soproni Hotel Fagus-ban, Samsung Wave mobiltelefonok vagy mobilinternet-hozzáférések kerülnek kisorsolásra.
(BrandTrend)