Kategória: Aktuális.

A konferencián a bevált látogatószerzési és listaépítési módszerek mellett újfajta stratégiák és eszközök kerülnek bemutatásra, melyekkel jelentősen javítható az online marketing eredményessége. Az előadások egyszerűen és érthetően, gyakorlati példák során keresztül mutatják be, hogyan növelheti meg a bevételét egy kisvállalkozás az interneten.

marketing_expo

A konferencia elsősorban olyan kisvállalkozások tulajdonosainak és munkatársainak hasznos akik növekedni akarnak és marketing eszközként használják az internetet. Sok újat hallhat aki haladóbb online marketing technikákat keres, de hasznos lehet annak is aki most kezd ismerkedni az online marketinggel, és az alapokra, biztos módszerekre kíváncsi.

A kisvállalkozások gyakran azért nem tudnak magvalósítani egy új online stratégiát, vagy eszközt mert nem találnak a kivitelezéséhez megfelelő alvállalkozót. Ezért a rendezvény szakmai kiállítással egészül ki, melyen a résztvevők akár azonnal találhatnak kivitelezőt a konferencián tanultak megvalósításához.
A rendezvényen mintegy ezerötszáz kisvállalkozás és ötven kiállító vesz részt.

Az I. Marketing Expo 2010. január 21-én több, mint ezer kkv cégvezető részvételével került megrendezésre.
(BrandTrend)