Kategória: Aktuális.

A választékot ismét gazdagító ESPN America sportcsatorna pedig hamarosan a megújuló, immár az NFL-bajnokságot is tartalmazó HD-változatban is látható lesz.  A UPC kábelhálózatán elérhető HD-adások száma így összesen már kilencre emelkedik. Újdonság, hogy mostantól már a kisebbik, digitális bronze csomaghoz is választható HD-adásokat tartalmazó opció, így akár hatezer forintért is nézhetővé válnak a legkorszerűbb, valósághű képet nyújtó műsorok.
 
Az új típusú, nagyfelbontású, nagyképernyős HD és HD-ready tévékészülékek terjedésével párhuzamosan a hazánkban elérhető HD tévéadások száma is fokozatosan egyre növekszik. A UPC Magyarország két évvel ezelőtt az elsők között indította el kábelhálózatán a nagyfelbontású televíziózást, eredetileg három HD-csatornát kínálva. Mára ez a különleges kínálat csaknem a háromszorosára bővült: az Eurosport és a National Geographic HD után a közszolgálati m1 és m2 mellett az ATV nagyfelbontású adása, illetve a filmcsomagok előfizetői számára az HBO HD és a Filmbox HD is elérhető.

A mozifilmek mellett elsősorban a természetfilm és sportműsorok igazán látványos nagyfelbontású változatai nyújtanak újszerű, kiemelkedő nézői élményt, ezért a UPC ezekkel a tartalmakkal bővíti tovább HD-kínálatát.
(BrandTrend)