Kategória: Aktuális.

A szervezők a versenyzőkön kívül 2-3000 érdeklődőt várnak augusztus 27. és 29. között a Pestszentimrei Sportkastélyba.

A korábbi évek nagy sikere után negyedszerre, idén többek között az LG támogatásával mérkőznek meg hazai és külföldi csapatok a BECUP számítógépes játék versenyen. A háromnapos rendezvényre augusztus végén kerül sor a Pestszentimrei Sportkastélyban. A nevezők ügyességi, stratégiai és sport játékokban mérhetik össze tudásukat, mint például a Counter-Strike, a Counter-Strike:Source, a Call of Duty és a Battlefield Bad Company 2. A jó stratégiai érzéket megkövetelő, már külön sportágként számon tartott számítógépes és konzol játékok – összefoglaló nevükön eSport – hazánkban és külföldön is töretlen népszerűségnek örvendenek.

A döntőbe került két legjobb csapat használatban is kipróbálhatja az LG új fejlesztését, hiszen a végső megmérettetés 10 darab LG W2363V monitoron zajlik majd. Ezen kívül tombolán is kisorsolnak majd egyet a gaming monitorokból.

A játékok gyors mozgásai és kontrasztos színei megnövekedett teljesítményt követelnek meg a monitoroktól. Az LG W2363V egy kifejezetten a játékokhoz szükséges speciális tulajdonságokkal bíró monitor, amely jelenleg egyedüli a monitorpiacon.
(BrandTrend)