Kategória: Aktuális.

John Travolta és családja öt éve él a biztonsági őrök által felügyelt, zárt JUMBOLAIR AVIATION lakóparkban a floridai Ocala közelében, mely különlegessége, hogy egy több mint két kilométeres saját felszállópályával rendelkezik.

Travolta_House_1

A színészóriás professzionális pilóta, és a Florida- Kalifornia útvonalat rendszeresen a privát jetjén teszi meg. A lakópark kialakítása biztosítja számára azt a kiváltságos kényelmet, hogy a repülőgépei az otthona mellett parkoljanak, és a kerítésen belül pedig golf kocsira cserélje a vasmadarakat. Minden házhoz saját sofőrszolgálat is tartozik.

Jumbolair_House_1

Két évvel ezelőtt egy második ütemmel folytatták a lakópark fejlesztését gyarapítva a Jumbolairben megvásárolható luxusingatlanok számát. Tulajdonképpen bárkinek, aki megfelelő pénztárcával rendelkezik, lehetősége van arra, hogy a pilótákkal és hírességekkel éljen együtt az ocalai Jumbolair Aviation komplexumban, amennyiben a vételár és a vásárlói elvárások találkoznak.

Jumbolair_House_2

Floridában egy egyszerű adásvételi folyamat eredményeként kedvenc sztárunk lehet a szomszédunk. Ma már megesik, hogy Miami Beach rejtett, gyakran a szárazföldről csak privát komppal elérhető szigeteitől jóval északabbra, Orlando és Clearwater irányába csábítják a hírességeket a fehér homokos partok, a világszínvonalú golfpályák és a hatalmas, szabad, belső területek, ahol kevesebb okuk akad a teljes elszigeteltségre.

Egy orlandói ingatlanvásárlási folyamat eredményeként így egy "civil" is  szegről-végről szomszédja lehet például Tiger Woodsnak. A közép- floridai Windermere területén, ahol a golfóriás is él,  napjainkban meglehetősen különböző árkategóriájú lakások és házak szerepelnek az ingatlanpiac kínálati palettáján.

Az amerikai hitelválság miatt ma már kisebb anyagi erőfeszítés árán is lehetséges egy sztár közelében ingatlant bérelni vagy vásárolni, mint akár két évvel ezelőtt, és nem szükséges feltétlenül milliókban, gyakran elég néhány százezer dollárban gondolkodni – mondta Lucskai Róbert, a Florida Investment Marketing budapesti irodájának a vezetője. Azonban megfelelő helyismeret szükséges hozzá és profi ingatlanirodai segítség, hogy egy külföldi állampolgár sikerrel boldoguljon a bérlés vagy az adásvétel folyamatában, kiváltképp, ha kedvelt sztárja szomszédságát keresi.
(BrandTrend)