Kategória: Aktuális.

2010-ben az EFQM 5 csillagos tanúsítvánnyal tüntette ki a Ricoh Europe-ot példás üzleti magatartásáért, mely kitűnően ötvözi a gazdasági, a szociális és a környezetvédelmi szemléletmódot. Ez az összetett menedzsment filozófia tette lehetővé a Ricoh számára, hogy kiemelkedjen az innováció, a szakértelem és a fenntarthatóság területén.

5star_EFQM_Ricoh

Európán belül a Ricoh Europe a legnagyobb vállalat, mely elérte az elismerés ilyen magas szintjét, ezért egyedi díjazásnak számít. Az 5 csillagos elismerés a kitűnőség állandó színvonalát tükrözi, amit a Ricoh Europe a vállalat egészére kiterjedően bizonyított. A szigorú értékelés során a vizsgálóbiztosok közel 200 órán keresztül elemezték a bizonyítékokat és a vállalat különböző részlegeiről közel 100 alkalmazottal készítettek interjút.

"Vállalatunkra igen erős társadalmi összefonódás jellemző, és a felhasználói kihívásokat innovatív megoldások segítségével oldjuk meg." – mondta Simon Sasaki, a Ricoh Europe elnök vezérigazgatója. "Úgy gondolom, hogy holisztikus vállalati értékeinkből fakadó egyedi stratégiánknak és ügyfélorientált innovációinknak köszönhetjük, hogy vállalatunk az irodai megoldások és menedzselt dokumentum szolgáltatások egyik globális vezetőjévé vált."
(BrandTrend)