Kategória: Aktuális.

Publikus eseménynél néhány paraméterrel – esemény neve, kategóriája, kezdete – létrehozható egy esemény, melyre a felhasználó ismerőseit tudja meghívni, illetve engedélyezheti, hogy ők meghívhassanak másokat is. Publikus eseményen minden iWiW-tagnak lehetősége van részvételi szándékát jelezni.

iwiw_esemenyek

Az említett adatokon felül megadható a rendezvény időtartama, sőt, beépített térkép segíti a meghívottakat, hogy odataláljanak a rendezvény helyszínére. Az úgynevezett privát esemény szervezése hasonlóan zajlik, a különbség az, hogy az "ismerősök meghívása" gombra kattintva a felhasználó állítja össze a vendéglistát. Mivel a keresést követő találati oldalakon sem jelennek meg a privát események, így valóban csak a meghívottak vesznek részt a rendezvényen.
 
Az iWiW-esek a hírfolyamból, e-mailen vagy a "kispirosban" kaphatnak értesítést a számukra érdekes eseményekről, amelyeket elfogadhatnak, elutasíthatnak vagy részvételüket akár függőben is hagyhatják. Mostantól nem okoz gondot egy-egy programról egy helyre összegyűjteni a képeket, fotókat, mert az iWiW Események ezt is tudja. Az összejövetel után a vendégek képeket, videókat oszthatnak meg a történtekről, értékelhetik, megvitathatják egymás között, hogy mennyire tetszett a program, ezzel visszajelzést is adva a szervezőnek.
(BrandTrend)