Kategória: Aktuális.

A BKF és a neo közötti együttműködés újabb területét jelenti a képzés elindítása, hiszen az ügynökség már 2009 óta kommunikációs partnere az intézménynek.

"A Neo Interactive digitális ügynökség alapítói az online marketing kialakulásának kezdetétől ezen a piacon dolgoznak. Az egyik legnagyobb kihívás és egyben motiváció mindig is az volt számunkra, hogy nem kaptunk készen semmit, nekünk kellett kialakítani a "játékszabályokat", kitalálni, kipróbálni, kifejleszteni a különböző megoldásokat. A fejlődéssel együttjáró bővülés is mindig fejtörést okozott, hiszen természetszerűen nem volt a piacon elegendő számú szakember, az utánpótlás nevelése megoldatlan volt. Joggal született meg bennünk az a gondolat, hogy a megszerzett tudást összegezzük és átadjuk, hiszen ebből átadó és vevő oldalon egyaránt profitálunk. Így jelent meg tehát a Neo Interactive kiadásában a Médiapédia.hu közösségi tudástár, a DigitalFestival konferenciák, a Digitális Média Tények Könyve sorozat. De szerettünk volna tovább menni az úton, és a felsőoktatásban részt vevők számára is nyújtani mindazt, ami a szakmai közönség számára már elérhetővé vált. Ehhez a törekvésünkhöz professzionális partnerre találtunk a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola személyében, akivel nem mellesleg már sikeresen együtt dolgozunk a saját online marketingjük fejlesztésében is, azaz gyakorlatból ismertük egymást. A közösen elindított Digitális marketing akkreditált képzéssel is a gyakorlati hasznosság a célunk, azaz hogy a képzésben résztvevők olyan muníciót kapjanak, aminek birtokában könnyebben megtalálják a számításukat ebben az izgalmas szakmában." – foglalta össze a képzés indításának hátterét az ügynökség alapító-ügyvezetője, Soós Gergely.

"Több előnyt is kínálunk a képzésre jelentkező hallgatóknak. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy naprakész, a gyakorlat próbáján átesett, integrált tudásanyagot biztosítunk. A tananyagot a Neo Interactive szakterületeinek vezetőivel közösen dolgoztuk ki úgy, hogy a hallgatók ne csak szeparált betekintést nyerjenek az egyes szakterületekbe, hanem összefüggő ismereteket, valós szakmai kompetenciát szerezhessenek." – hangsúlyozta a képzés előnyeit Sáfrány Zsuzsanna, a képzés szakirány vezetője.

"Piaci visszajelzéseink azt mutatták, hogy mind ügyfél-, mind ügynökségi oldalon hiány van a digitális marketinghez értő szakemberekből. Az elmúlt években ezért folyamatosan építettük be programjainkba az ilyen ismereteket. Ennek egyfajta csúcsa a neoval közös szakirányú képzés, ami ideális mixet jelent az ide jelentkezőknek: mindössze egy év alatt, a szakma gyakorlati nagyágyúitól lehet azonnal alkalmazható tudást szerezni." – mondta Dr. Papp-Váry Árpád, a BKF Marketing Intézetének vezetője.

A digitális marketing képzés tematikája valamennyi fontosabb marketing-kommunikációs folyamatot felöleli a stratégiai tervezéstől a fejlesztésen át a kampánymenedzsmentig, valamint bevezeti a hallgatókat a speciális szakterületek – például a keresőmarketing vagy a közösségi média marketing – és a többi digitális eszköz (a mobil platform vagy a digital signage) világába. Az első óráktól kezdve a munkában közvetlenül hasznosítható ismeretek átadására készülhetnek a résztvevők.

A Digitális marketing szakirányú továbbképzésre diplomások jelentkezhetnek, a jelentkezési határidő szeptember 12.

A képzés részletes bemutatója: http://www.bkf.hu/kepzeseink/1024/digitalis-marketing.html

*A képzés formájáról: A szakirányú továbbképzés a felsőoktatási rendszerbe illeszkedő módon szorgalmi- és vizsgaidőszakra bontható. A 2 féléves képzés végén a hallgatók szakdolgozatot írnak, és államvizsgát tesznek. Az oktatásra kizárólag szombaton kerül sor, hogy munka mellett is elvégezhető legyen.
(BrandTrend)