Kategória: Aktuális.

Az MRSZ által 18. alkalommal megrendezett Országos Reklámkonferencia koncepciója és programja Gosztonyi Csaba, a Carbon Group ügyvezetője és az MRSZ Ügyvezetésének tagja fejéből pattant ki: "A kommunikációs munka számomra a pozitív feszültségteremtésről szól: az ésszerűségünk és a kreativitásunk feszül egymásnak. Egyik sem mehet a másik ellenében, nem is létezhetnek egymás nélkül. Sok olyan ember dolgozik ebben a szakmában, akiknek a gondolkodása szükségképpen más. Más oldalról közelítik meg ugyanazt a célt. Egyesek racionálisan, mások emocionálisan. Remélem, hogy az egymás iránti kíváncsiságból és a tudásvágyból fakadóan az ’emoráció’ szóösszerántás, amelyre a magyar nyelv lehetőséget ad, kellőképpen érzékelteti a szándékot."

A programok összetételével kapcsolatban Gosztonyi így fogalmazott:
"Szeretném megvizsgálni, hogy mi történik, amikor kimozdulunk a komfortzónánkból. Amikor
fogékonnyá tesszük magunkat arra, hogy a szűk szakmai körünkön kívüli gondolkodókat bevonjuk a párbeszédeinkbe, amikor elfogadjuk, hogy egyre inkább a struktúrán kívülről érkeznek a valódi válaszok. Emiatt hallgatunk meg például egy szerzetest, egy középiskolai tanárt vagy a nemzetközi téren legismertebb magyar márka szülőatyját."

A_pic_saliris_resort_spa_conference_hotel

A rendezvény csak 10 km-rel költözik odébb: Eger helyett most Egerszalókon, a sódomb mellé épült Saliris Resort Hotel ad otthont a konferenciának.

A programigazgató megfogalmazásában a cél: "Kellemes, alkotó környezetben egy furcsa,
szókimondó, húsbavágó, tabudöntögető és releváns szakmai-emberi gondolatokat közvetítő
találkozás."
Mezriczky László, az MRSZ elnöke hozzátette: "A szakmának minden korábbinál
nagyobb szüksége van az együttlétre, a beszélgetésekre és ebben az MRSZ-nek egyre fontosabb szerepe lesz a jövőben: mi vagyunk a legnagyobb szövetség – ennek megfelelően készülünk. Ez lesz a legfontosabb találkozási lehetőség 2010-ben."

A rendezvény arculatának, kommunikációjának és kivitelezésének ügynökségi gazdája idén is a HD Group, a site-ot és a közösségi médiamegjelenéseket a Kirowski gondozza.
Program és részletek:
www.reklamkonferencia.hu
http://www.facebook.com/Emoracio
(BrandTrend)