Kategória: Aktuális.

A T-Home az akkreditált résztvevők részére nagy sebességű vezetékes internet (LAN) és mobilnet (WLAN) hozzáférést biztosít, illetve gondoskodik a zártláncú televíziós összeköttetésről.

A Margitszigetre az internetkapcsolat 2 Gigabit/sec optikai sávszélességen érkezik, amelyhez összesen 40 km kábel lefektetésére volt szükség. Az informatikai fejlesztés eredményeképpen több végponton akár 100 MB/sec gyorsasággal lehet internetezni.

A helyszínen 24 órás magyar-angol nyelvű, míg minden nap reggel 8 órától 22 óráig telefonos ügyfélszolgálati és értékesítési hotline segít az ide érkező sportolóknak, sportvezetőknek és szurkolóknak az eligazodásban.

A T-Mobile 3G hálózatfejlesztéssel és kapacitásbővítéssel járul hozzá a várhatóan jelentősen megnövekvő kommunikációs igények kiszolgálásához.

a_bringaszerviz

A kerékpárral érkező szurkolókat a budapesti helyszínen ingyenes T-Mobile Bringaszerviz várja, és az Árpád-hídi lehajtónál kerékpárkölcsönzésre is lehetőség nyílik.

A mobilszolgáltató a sportkedvelő online közösségeket is mozgósította: kvízjátékban az eseményre páros bérletetet lehetett nyerni, a szurkolók között videoversenyt hirdettek, illetve a legszerencsésebbek nyereménye egy olyan póló lesz, amelyekre a Cseh Lászlót buzdító legfrappánsabb Facebook-hozzászólásokat nyomtatták a világ- és Európa-bajnok úszó aláírásával együtt.

A T-Home és a T-Mobile leghűségesebb ügyfeleire is gondolt. Arany és platinakártyás előfizetőik között 100 db belépőjegyet sorsoltak ki, a szerencsések a Kapcsolat Program keretében VIP-vendégként élvezhetik a rangos sporteseményt.
(BrandTrend)