Kategória: Aktuális.

Kovács Tibor  emellett a Népszabadság Zrt. igazgatóságának tagjaként tovább segíti a vállalat működését.

2010. június 1-jétől Mihók Attila, a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója tölti be a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját is. Mihók Attila a vállalat igazgatóságának tagjaként eddig is részese volt a vállalati stratégia kialakításának, így személye biztosíték a már elkezdett folyamatok továbbviteléhez.


Kovács Tibor

1994-től a Pécsi Vízművek, majd a Clarion Magyarország HR- igazgatójaként dolgozott. 1999-től a Ringier Kiadó Kft. humánpolitikai és vállalati kommunikációs igazgatója, 2004-től a Nemzeti Sport és a Mai Nap lapigazgatója, 2005-től pedig a Blikk-csoporttal kiegészülve a teljes napilap-divízió üzletági igazgatója volt. 2003-tól a Népszabadság Zrt. felügyelőbizottságának tagja, 2007-től pedig a vállalat elnök-vezérigazgatói pozícióját töltötte be. Kovács Tibor fontos szerepet játszott a kiadói folyamatok átszervezésében, a vállalat online fejlesztési stratégiájának kidolgozásában és az integrált szerkesztőség kialakításában.


Mihók Attila

1997-ben a Nemzeti Sport napilapnál kezdett dolgozni, amelyet a Ringier-csoport 1998-ban vásárolt meg. 1999 és 2001 között az IT és az online területeket felügyelte, mint IT és online igazgató. 2001-ben a Ringier Kiadó sport csoportjának lapigazgatója, majd 2004-től a szerbiai Ringier ügyvezetője lett, és 2006 augusztusától egy éven át a Ringier ukrajnai tevékenységéért is ő felelt. 2007. november 1-jétől a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója, valamint a Népszabadság Zrt. igazgatósági tagja. 2010. február 3-ától a társaság felügyelőbizottságának tagja.
(BrandTrend)