Kategória: Aktuális.

A 2009 végén kettőszázötven 35-50 év között magyar férfi megkérdezésével zajlott felmérés szerint a magyar férfiak 61 százaléka jól érzi magát a bőrében. A legtöbbek számára ez azt jelenti, hogy elfogadják magukat olyannak, amilyenek.  

A legkevésbé kedvelt helyzet a megkérdezettek szerint a munkatárs elbocsátása, ezt a válaszadók 96%-a találta kényelmetlennek. Szorosan másodikként követi ezt a szituációt az, amikor gyermekük hisztizni kezd az utcán, ettől a férfiak 85 százaléka retteg. Többségük – közel 60% – nem szívesen mond beszédet tömeg előtt, és közel felük elutasítja még a gondolatát is annak, hogy nyilvános helyen táncoljon. Ez a két szituáció vetekszik az ejtőernyőzéssel, amelyet a válaszadók 64%-a értékelt kényelmetlen helyzetnek.

A testmozgás és higiénia területén a megkérdezett férfiak alapvetően jól érzik magukat különböző helyzetekben. 88%-uknak nem okoz gondot, hogy közös fürdőszobát használjon partnerével és 78%-uk gond nélkül vásárol tampont a párjának. A férfiak 72%-a kényelmesen érzi magát fürdőruhában és 68%-uk szívesen jár kondizni.

Kevés olyan szituáció van, amelyet a megkérdezett magyar férfiak egyértelműen elutasítottak, azaz nem érezték magukat jól benne: 68%-uk fél a fogorvostól és 73 százalékuk szerint a kopaszodás nagymértékben csökkenti komfort-érzetüket.
(BrandTrend)