Kategória: Aktuális.

A microsite-on egy hagyományos húsvéti recept gyűjteményt is böngészhetnek az érdeklődők.

A húsvéti kampány során a legnagyobb hangsúlyt idén az egyre népszerűbb online felületek és blogok kapták, ezzel az online marketing erősödő trendje mellett tette le voksát a vállalat. Ezeken a csatornákon a célzottabban és hatékonyabban éri el a vállalat a recepteket böngésző szakácsjelölteket. A Húsvéti lakoma microsite-ot a Kométa bannereken hirdeti olyan blogokon és site-okon, mint a Malackaraj, a Kapospont, a Webnyeremény.hu, vagy a Burda Online.
"Míg a receptversenyt online felületeken, a termék promóciót kifejezetten a hagyományos, nyomtatott fogyasztói és szaklapokban helyeztük el, hiszen ezen médiumok fontos szerepet töltenek be az olvasók tájékozódásában. Úgy véljük, ez jelenleg a leghatékonyabb kombináció a marketingkampány során: a többszintű, többcsatornás kampányban hiszünk, ez a tavalyi évben is bevált, csak továbbgondoltuk a koncepciót, és már a jövő évre is vannak további terveink." – mondta el a marketingstratégia hátterét Bódi Krisztina, a Kométa ’99 Zrt. marketingvezetője.

"Az idei kampány másik különlegessége, hogy Titkos Látogató néven március elejétől a vállalat négy héten át a felvágottakat is népszerűsíti. Az áruházak, élelmiszerboltok csemegepultjaiban kapható, Mindennap finom! termékcsalád eladását ösztönzi a Kométa, a nyertes azonnali nyereményt kap." – tette hozzá Bódi Krisztina.

A Kométa évek óta jól ismert humoros, villás TV reklámjairól, ezt a hagyományt az idei húsvéti kampány során sem törte meg a vállalat. Idén elsősorban arra helyezi a hangsúlyt, hogy többféle, húsvétkor is fogyasztható terméke van a piacon. A TV kampány az országos közszolgálati és kereskedelmi televíziók mellett (RTL Klub, Duna TV, Viasat 3, Cool TV) az elsősorban a nők körében népszerű tematikus csatornákon is hirdet (Paprika TV, Story TV, Film ).

Hasonlóan a tavalyi évhez, hostess promócióival is kiegészítette a vállalat a Húsvéti lakoma kampányt. Cora és az Auchan hipermarketekben találkozhatnak a vevők a Kométa hostess lányokkal, akik a receptversenyben is partnerként együttműködő Ceres és a Maille termékekkel együtt, a hagyományos húsvéti ízekkel ismertetik meg a vásárlókat, azaz sonka, sós kalács és tormás-mustár kóstoltatást végeznek az áruházakban.
(BrandTrend)