Kategória: Aktuális.

"Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az elsők között tehettük ki webes mozgóképes videó tartalmainkat televízióra. A Sanoma Budapest Újmédia-divíziója jelenleg napi 8-10 perc friss mozgóképes tartalmat gyárt, elsősorban internetre, melynek köszönhetően havonta közel 1 millió videó indítással büszkélkedhetünk." – fogalmazott Szigetvári József, a Sanoma Budapest Újmédia Divíziójának lapigazgatója.

"A Sanoma Budapest a magazinkiadók közül Európában az elsők között ismerte fel a lehetőséget abban, hogy a Viera tévéinkre már nemcsak a hagyományos értelemben vett televíziós csatornákat, hanem az internetes tartalmakat is elérhetővé tesszük felhasználóink számára. A Youtube és az Eurosport videói után a hazai felhasználóknak már a StartlapTV tematikus tartalmai is elérhetők, melyek megtekintéséhez a Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televíziója mellett mindössze egy internet előfizetés szükséges. A Viera Cast nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan nézhetjük meg a Sanoma által rendelkezésre bocsátott naprakész videókat. Így nem kell hosszú percekig várnunk a letöltésre és a fotelban ülve csak a szórakozásra kell koncentrálnunk." – fogalmazott Müller Endre, a Panasonic South-East Europe Kft. termékmenedzsere.

Viera_so

A Viera Cast funkció a 2009-ben bevezetett modelleken már megtalálható, és így elérhetővé válnak a naponta frissülő magyar nyelvű videós tartalmak.
(BrandTrend)