Kategória: Aktuális.

Most együttműködésük következő lépéseként nemzetközi képzések vezetésére kapott felkérést az ügynökség. A Sitecore Japan egyhetes, márciusi tréningjét Varga Tamás, a Carnation fejlesztési igazgatója vezette.

resized__600x450_tokio
Tokio

"Jelentős stratégiai lépés a Sitecore megismertetése és megalapozása az ázsiai régióban. A fejlesztői képzések iránt már egyre nagyobb az érdeklődés Japánban, így megkértük Varga Tamást is, aki remek képzést tartott már Londonban is, hogy segítsen nekünk." – mondta Kim Elsass, a Sitecore informatikai igazgatója.

 "Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a Sitecore nemzetközi szinten is elismeri tudásunkat, és hogy részesei lehetünk egy világszintű együttműködésnek, hiszen a dán anyavállalat mellett most már egyre több külföldi partnerrel is kiépíthetjük a kapcsolatot. Természetesen örömmel tettünk eleget a japán meghívásnak és bízunk benne, hogy, a jövőben is lesz lehetőségünk nemzetközi képzések megtartására." – értékelte az eddigi együttműködést Varga Tamás, a Carnation fejlesztési igazgatója.
(BrandTrend)