Kategória: Aktuális.

A http://www.bl.tv2.hu oldalon a netezők videó beszámolót is láthatnak majd a Heineken szurkolói klubjából, a Heineken Centerből, ahol egy igazi futballfieszta keretén belül óriáskivetítőn élőben nézhetik a mérkőzéseket.

Videó, blog és élő chat Hajdú B.-vel

tv2_bl

A Heineken és a TV2 a Bajnokok Ligája aloldalon az egyenes kieséses negyeddöntők közeledtével további újdonságokkal is készül, amelyek középpontjában Hajdú B. István áll. A leghitelesebb képernyősnek megválasztott sportriporter, hetente friss blogbejegyzéssel várja az extra tartalmak iránt érdeklődő sportrajongókat a felületen, sőt, a március 30-i Bayern München – Manchester United mérkőzéstől egészen a május 22-i döntőig minden alkalommal elkíséri őt a stáb a meccsek helyszínére is. A kisfilmek segítségével nyomon követhető, hogy készül fel a közvetítésekre és a kulisszatitkokból az is kiderül, mi a stábtagok feladata egy ilyen út során.

A TV2 2009 őszén indította el a Bajnokok Ligája aloldalt, és segítségével az őszi szezonban többször megdőlt a tv2.hu látogatottsági rekordja. A 2009-es esztendő legnépszerűbb TV2-es videója címet is egy Bajnokok Ligája Magazin-interjú nyerte, amely a Real Madrid két csillagával, Kakával és Ronaldoval készült. 
(BrandTrend)