Kategória: Aktuális.

"Vállalatunk mindig is kiemelt figyelmet fordított a környezetünkben élő tehetséges emberek támogatására. A magyar kézilabdás lányok nemcsak tehetségesek, hanem kiváló munkájukkal, eredményeikkel szurkolóiknak is örömet szereznek. Mi nemcsak szurkolóként, hanem támogatásunkkal is szeretnénk hozzájárulni sikereikhez." – mondta Gary Whitlie, a Dreher Sörgyárak Zrt. elnök-vezérigazgatója

A Magyar Kézilabda Szövetséggel aláírt együttműködési szerződés értelmében az Arany Ászok a Szövetség ezüst fokozatú szponzora, a magyar női kézilabda válogatott támogatója, a hamarosan induló – idén szabályaiban is némileg módosult – Női Kézilabda NB I. Rájátszásnak pedig névadó szponzora.

Alairas_Sinka_Kerekes

"Nagy öröm számunkra, hogy sportágunk népszerűsége, látványossága, dinamizmusa egy újabb jelentős és patinás partner érdeklődését keltette fel. Amellett, hogy ez a megállapodás anyagi segítséget jelent a kluboknak és a Szövetségnek, emeli a női kézilabdázás presztízsét hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A kölcsönös elégedettség reményében a mostani szerződéskötés terveink szerint egy hosszú távú együttműködés első lépése. Azon dolgozunk, hogy a továbbiakban is rászolgáljunk a kézilabdázás új szponzorának bizalmára, és hozzájárulhassunk az Arany Ászok jó hírnevének és üzleti eredményeinek növeléséhez." – mondta a szerződés aláírása alkalmából Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

Az együttműködés azonban nemcsak a sportolókról szól. Az Arany Ászok jól tudja, hogy a szurkolók – ugyan másfajta munkával és kitartással, de részesei csapatuk sikerének. Ezt erősíti, hogy az Arany Ászok és a kézilabda összekapcsolódásának népszerűsítésében Görbicz Anita, válogatott kézilabdázó, a Győri Audi ETO KC játékosa is szerepet vállalt.
"Nekem mindenem a kézilabda, imádok játszani – különösen teltházas mérkőzéseket, hiszen a szurkolók óriási erőt adnak. Azért is vállaltam el örömmel az Arany Ászok felkérését a kampányban való részvételre, mert tetszik a gondolat, miszerint a szurkolók munkája is elismerést érdemel." – mondta Görbicz Anita.

Vanyus_Gorbicz_Lenart_Sinka_Kerekes

A szurkolók szerepét nemcsak a sportolók, hanem a sporttal foglalkozó szakemberek is kiemelt fontosságúnak tartják.

"A szurkoló a kézilabdacsapat nyolcadik játékosa. ő a csapat motorja, pozitív hulláma, hátakat megtámasztó és előrelendítő óriási ereje. Teszi mindezt teljes szívvel, lelkesedéssel, érzelmi átéléssel. Ott van a pályán, részese a sikernek, jól hallható mindenkori segítője a lányoknak, ezzel is megsokszorozva erejüket, kitartásukat." – tette hozzá Dr. Lénárt Ágota, SE TSK tanszékvezető egyetemi docens, sportpszichológus.

Az Arany Ászok az együttműködési szerződésen felül fogyasztóit, a szurkolókat is bevonja a támogatásba: melynek keretében a kijelölt boltokban, vendéglátó ipari egységekben Arany Ászokot vásárlók szavazhatnak kedvenc NB I-es női kézilabda csapatukra. Annak az egyesületnek, amelyre egy hónap alatt a legtöbb szavazat érkezik, 1.000.000 forintot adományoz az Arany Ászok, melyet a szurkolókkal együtt személyesen ad át.
(BrandTrend)