Kategória: Aktuális.

"Ez a díj elsősorban a kiadónknál, azon belül is a Nők Lapjában végzett munkámnak szól, ezért szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott abban, hogy a lap ebben az évtizedben is a legkedveltebb mérvadó női magazin legyen." – mondta Molnár Gabriella.

Kitüntetésekor a főszerkesztő megemlítette, legfontosabb újításának a Nők Lapja egy régi hagyományának felélesztését érzi: a nyitott, befogadó attitüdöt. A Nők Lapja az elmúlt tíz évben  olyan teljesítmények megszületésében vállalt részt tevékenyen, mint többek között Stahl Judit gasztronómiai írásai, D. Tóth Kriszta gyermek-témájú írásai, Müller Péter Szeretet-könyvei, Tóth Krisztina költő tárca-novellái. Eközben a  régóta szeretett "Nők Lapja arcok", Schaffer Erzsébet, V. Kulcsár Ildikó, Vadas Zsuzsa, Árvai Magdolna, Szegő András – mellett egy új markáns hangú újságíró-nemzedékhez is erősen kötődnek az olvasók: Fejős Éva,Vig György,Mihalicz Csilla, Koronczay Lilla, Oravecz Éva Csilla, Hulej Emese. És itt vannak már az újak, a huszonévesek, nemsokára az ő nevüket is megtanuljuk majd.

"Egy ilyen nagy befolyású lap főszerkesztőjének  nagy szíve kell hogy legyen: szeretnie kell elsősorban az olvasóit, de minden szerzőjét is. A szeretetnél is több kitartásra és következetességre van azonban szüksége, hogy pillanatnyi hatások, ötletek és befolyások ne tudják kérészéletű, olcsó megoldásokra csábítani: a Nők Lapja vezetői évtizedekben gondolkodtak, én is így próbálom végezni a munkámat: a jelenben elégítjük ki az olvasó érdeklődését és a jövőnek építjük tovább a márkát." – nyilatkozta Molnár Gabriella.
(BrandTrend)