Kategória: Aktuális.

A felmérésben több, mint 50 ezer, amerikai és nemzetközi ingatlantulajdonos, befektető, bérbeadó, ügynök és ingatlangazdálkodási menedzser vett részt.

"Magyarországon és világszerte munkatársaink minden nap a legjobb megoldásokat nyújtják ügyfeleinknek. Ez az erőfeszítésünk teszi a CB Richard Ellist a világ vezető ingatlan ingatlan-tanácsadó márkájává immár kilencedik éve." – mondta Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezetője.

"A Lipsey felmérésében aratott ismételt sikerünk nagyszerű elismerés kollégáink számára." – kommentálta az eredményt Brett White, a CB Richard Ellis elnök-vezérigazgatója. "Munkatársaink jelentik a CBRE brandet. Tehetségük és elkötelezettségük globális hálózatunkkal együtt lehetővé teszi, hogy kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk minden piacon és szektorban, egyúttal megszilárdítja vezető pozíciónkat az iparágban."

A CB Richard Ellis minden évben első helyezést ért el a Lipsey felmérésében annak 2002-es elindítása óta. A Lipsey Company szakmai oktatási, képzési és fejlesztési szolgáltatásokat kínál a kereskedelmi ingatlanpiacon tevékenykedő vállalatok számára.
(BrandTrend)