Kategória: Aktuális.

Az innovatív elképzelés alapján megálmodott hubiz hálózat prototípus üzlete a világon először Budapesten, a Déli pályaudvarnál nyílt meg.

A hubiz üzlet különlegessége abban rejlik, hogy a tömegközlekedéssel utazók, naponta bejárók kiszolgálására specializálódott, ezért mindig az adott napszaknak megfelelő, éppen aktuális vásárlói igényeket igyekszik kielégíteni.

"A bolt a nap különböző szakaszaiban más-más arcát mutatja: míg reggel a napi újság mellé egy csésze friss kávét ajánlunk, addig délben egy magazin mellé szendvicset, este pedig akár egy jó üveg bort, vagy bonbont is vásárolhatunk.’ – meséli Gótzy Miklós a Lapker Zrt. kiskereskedelmi üzletágának vezetője.

1

További érdekesség, hogy az ajánlatok változásával párhuzamosan a bolt világításának színe is megváltozik. A markáns arculatot erősítendő, egyéb érzékszervi megoldásokat is alkalmaznak. Ezek kivitelezésével bízták meg a Mood Mediát, aki már a rendszertervezés során szervesen részt vett a feladatokban. Az ügynökség végezte az audioinstallációt prémium kategóriás Bose hangrendszerekkel, de a Mood Media feladata volt az egyedi zenei arculat kialakítása, a digital signage megoldások kiépítése és a teljes kreatív vizuális tartalom tervezése is. Ez többek között a napszakonként változó ajánlatok kommunikációját erősíti. Hogy a vásárlói élményt még tovább fokozzák, illatmarketing megoldás kiépítésével is megbízták az ügynökséget. 

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy a régióban először Magyarországon valósul meg ilyen összetett kezdeményezés  A mi szakmánk létjogosultságát igazolja, hogy vannak a piacon olyan szereplők, akik egy koncepció megalkotása során nem csupán azt nézik, hogy milyen árakkal, termékekkel dolgoznak, illetve milyen a kiszolgálás, hanem egy minden érzékszerve ható, innovatív megoldásban gondolkoznak." – hangsúlyozza Pálóczi Tamás, a Mood Media közép-kelet-európai régiójának üzletfejlesztési igazgatója.
(BrandTrend)