Kategória: Aktuális.

A Dove VisibleCare klinikailag bizonyítottan csökkenti a napi zuhanyozás negatív hatásait és pótolja a bőr nedvesség-tartalmát, amelynek eredménye a láthatóan sokkal szebb és hidratáltabb bőr.

A NutriumMoisture-rel készült Dove VisibleCare termékein független szakértők által végzett klinikai vizsgálatokat a Nemzetközi Kozmetológiai Bőrgyógyászati Akadémia (IACD) és vezető európai bőrgyógyászok vizsgálták felül és hagyták jóvá, elismerve, hogy a Dove  NutriumMoisture technológia forradalmi újítás a bőrápolásban.

DOVE_VisibleCare

A most bevezetésre kerülő termék a bőrbe behatolva és belülről hidratáló anyagokkal feltöltve azt, klinikailag igazoltan 7 nap alatt csökkenti a mindennapi tisztálkodás káros hatásait, és érezhetően hidratáltabbá, puhábbá teszi a bőrt.

A Dove NutriumMoisture két olyan hidratáló összetevő – glicerin és lipidek – keveréke, amelyek természetes módon megtalálhatóak a bőrben, és tusolás során közvetlenül bevihetők a bőr felső rétegébe. Ez a kiváló bőrazonos hidratálókat tartalmazó keverék kétféleképpen védi a bőrt: egyrészt védőréteget képez, amely megóvja a lipid-veszteségtől, másrészt megerősíti, és újra feltölti a bőr szerkezetét.

"Ahogy annak idején a Dove krémszappan forradalmasította a szappanok piacát, a NutriumMoisture formulát tartalmazó Dove VisibleCare tusfürdő meg fogja változtatni az emberek elvárásait a tusfürdőikkel kapcsolatban." – mondta Prasch Alexandra termékmenedzser. "A termék olyan különleges bőrazonos hatóanyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a tusfürdő gyöngyházfényű krémjét és gazdag habzását. A Dove NutriumMoisture az első olyan technológia, amely klinikailag bizonyítottan csökkenti a mindennapos tisztálkodás káros hatásait, természetes módon megerősítve és újra feltöltve a bőr védőrétegét lipidekkel."

"Igazság a tisztálkodásról" kerekasztal beszélgetésen számos vezető európai bőrgyógyász vitatta meg a bőrápolás fontosságát tusoláskor, valamint a tisztálkodás negatív hatásai csökkentésének lehetőségeit. A Kerekasztal résztvevői megvizsgálták és jóváhagyták a Dove független szakértők bevonásával végzett klinikai tesztjeinek eredményeit a Dove VisibleCare tusfürdőivel és a Dove NutriumMoisture-rel kapcsolatosan, és megállapították, hogy a Dove NutriumMoisture technológiája egy forradalmi újítás a bőr- és szépségápolásban.
(BrandTrend)