Kategória: Aktuális.

Mindkettő kényelmetlen és időigényes, és egyik sem segít abban, hogy minden aktuális téma minden létező interpretációját gyorsan megtaláljuk és kiegyensúlyozottan tájékozódjunk.

Ezért a www.tallozo.hu a tartalmakat nem csak gyűjti, hanem szűri és rendszerezi is.

Először is a hagyományos rovatszerkezet alatt ügyeket hoz létre. Az ügyek napi aktualitások, amellyel a nyomtatott, elektronikus és online sajtó, itthon és külföldön egyaránt foglalkozik, legyenek azok közéleti, gazdasági, divat, vagy gasztronómia tartalmúak. A számtalan üggyel tehát sokan foglalkoznak, sokféleképpen látják, sokféleképpen interpretálják. Ezeket az interpretációkat egyetlen oldalon gyűjti össze és kiegyensúlyozottan mutatja be a tallozo.hu, hogy kényelmesen kezelhető és átlátható hírcsokrokban nyújtsa át.

Másrészt az ismétléseket, mint például az MTI számtalanszor újraközölt  gyorsjelentéseit, kiszűri. Ezzel radikálisan lecsökken az áttekintésre szánt cikkek száma, de minden cikk, ami olvasható friss információt és sajátos értelmezést nyújt. Minden kattintással új interpretációhoz juthat az olvasó, és percek alatt számos vélemény-ellenvélemény ütközet jelenik meg a képernyőjén.

tallozo_web

A honlap egy eszközt kínál mindehhez, a médiatárcsát. Olyan kézrefekvő, kényelmes interface-ről van szó, amely az interpretációk gyors összehasonlítását biztosítja.

A portál azok számára nyújt időtakarékos de szerkesztésében igényes és megbízható eszközt, akik szeretnék megismerni a legkülönbözőbb véleményeket egyazon témakörök alatt.
(BrandTrend)