Kategória: Aktuális.

A legrangosabb hazai szakmai ünnepen, a HR bálon átadott Év HR csapata elismeréssel azokat az emberi erőforrás szervezeteket díjazták, amelyek az adott évben a legtöbbet tették a HR funkció stratégiai szerepe és a vállalati célokhoz való hozzájárulás, azaz a humán hozzáadott érték növelése érdekében.

Somorjai Éva, a Magyar Telekom humán erőforrás vezérigazgató-helyettese a díj kapcsán elmondta: "Csapatommal azon dolgozunk, hogy szerethető, élhető és vonzó munkahely legyen a Telekom, amellyel elégedettek a munkatársaink és vonzó a munkaerőpiacon. Ezért az esélyegyenlőség elve szerint cselekszünk, figyelünk a család és munkahely egyensúlyára, valamint felelősséget érzünk munkatársaink egészségéért. Az elnyert Aranyhíd díj is megerősít minket abban, hogy társadalomért felelős munkáltatóként kell tovább dolgoznunk."

A Magyar Telekom mint felelős munkáltató törekvéseit már eddig is több elismeréssel jutalmazták:

– A Legvonzóbb Vállalat 2009 felmérésen a Telekom a 2010-ben és 2011-ben végző műszaki hallgatóknál az előkelő 4.a közgazdászhallgatóknál a 7. helyen végzett. A Telekom esélyegyenlőség iránt elkötelezett munkáltatóként gyakornoki programmal segíti a pályakezdőket. 
– A Legjobb munkahely díj az alkalmazottak elkötelezettségét fejezi ki, és azon szakmai munka elismerését, amellyel a cég azon fáradozik, hogy a Telekom szerethető és élhető munkahely legyen. 
– Az Amerikai Kereskedelmi és Iparkamara által odaítélt Egészséges munkahely 2009 cím azt bizonyítja, hogy a Telekom felelősséget érez munkatársainak egészségéért. 
– A tavaly elnyert Családbarát Munkahely 2008 díj a Telekom azon eredményeit ismerte el, amelyet a család és munkahely egyensúlyának megteremtése terén ért el. 
– A 12 legjobb magyar reklámfilm közé választotta a szakma tavaly az interneten terjedő Gyula című filmet, amely a hagyományostól eltérő módon népszerűsíteti a Telekomot mint munkahelyet. A Szívlapát netes oldal olvasói a 3. helyre szavazták.
(BrandTrend)