Kategória: Aktuális.

A kvíz rovat helyett Képes Sport junior rovat várja az olvasókat két oldalon, ahol helyet kapnak a kvíz-kérdések, valamint egy új ajánló, és itt hirdetik meg újra a legyél te a poszterkirály, valamint a legyél te a címlaphős rovatokat.

Új tartalmi elemekkel is bővült a lap: a Képes Sport Bajnokok Ligája című rovatban 8 sportoló vagy híresség kvíz-vetélkedője kap helyet hétről-hétre, a KS-bizonyítvány rovatban hétről hétre öten kapnak osztályzatot sportteljesítményük alapján. A Lúzer FC-ben a hét csapatát választják meg a szerkesztők a gyengén teljesítők közül, a KS-jósdában pedig hetente öt sporteseménynek jósolják meg a pontos végeredményét és azt, milyen fontos momentumok történnek a meccsen.

A Képes Sport korábbi állandó rovatait is érintették a változások. Az idegenlégió rovat négy oldalra bővül, a külföldön játszó magyar labdarúgókkal az eddigieknél is kiemeltebben foglalkozik a lap. Megszűnik az első sportélményem rovat, helyette a 10 pillanatom elnevezésű rovat kap helyet.

A tartalomjegyzék is megújul, és új elemmel egészül ki: hétről-hétre egy-egy a magazinban szereplő sztár ajánlja a heti Képes Sportot.

A megújulás kapcsán 3 ajándék várja az olvasókat a Képes Sport következő számaiban: március 3-án trendi kulcsdísszel, március 17-én Panini vb-kártyákkal, és március 31-én BL-es névbilétával lepi meg olvasóit a lap.

A megújulást marketing kampány is kíséri, amelynek elemei a tv (Sportklub, Viasat, TV2, Music TV), a rádió ( Neo, Class, Info, Klub, Rádió1 és újdonságként a közép iskolák rádióiban!), a print és az árushelyi felületek.
(BrandTrend)