Kategória: Aktuális.

A nyertes VIP-mozijegyeket is kap, így a moziban láthatja és hallhatja viszont a saját maga által szinkronizált figurát.

Március 28-ig a gyerekeknek csak meg kell győzniük apukájukat vagy felnőtt férfi hozzátartozójukat, hogy felvegyenek a filmből egy sort, és feltöltsék a felvételt a http://www.disneychannel.hu webhelyre.

Az összes internetes induló közül a négy legjobb versenyzőt hívja meghallgatásra a Disney Csatorna a nevező gyerekekkel együtt a budapesti szinkronstúdióba, ahol a Disney Csatorna kiválasztja a nyertest. A meghallgatásról felvétel is készül, amit a Disney Csatorna levetít a film bemutatóját megelőzően.

tt340_8pub.pub8.128_s

"A klasszikus Toy Story film visszatérését a közönség óriási lelkesedéssel fogadta, és nagyon örülünk, hogy az életben talán egyszer adódó lehetőséget nyújthatunk egy gyereknek azzal, hogy sztárt csinálhat az apukájából, aki a hangját adja a Toy Story 3 egyik szereplőjének Magyarországon." – mondta Maciej Bral, a Disney Csatorna közép-kelet-európai, törökországi, görögországi és dél-afrikai régiókért felelős egységének alelnöke – vezérigazgatója.

A közkedvelt "Toy Story – Játékháború" filmek alkotói ismét kinyitják a játékos dobozt, hogy új kalandokat élhessünk át kedvenc beszélő játékfiguráinkkal. Andy, a játékok gazdája főiskolára megy, Woddy, Buzz és a többiek pedig magukra maradva aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt, amíg egy napon Andy anyukája véletlenül egy bölcsődének nem ajándékozza őket. A szobányi neveletlen kisgyerek már alig várja, hogy ragacsos kis markába kaparintsa az "új" szerzeményeket, és úgy tűnik, a nyálpróba akadályát gond nélkül veszik kis hőseink. Azonban a beilleszkedés a többi játék közé nem megy tökéletesen, ezért a csapat úgy dönt, együttes erővel megszöknek a bölcsiből – az igazi kaland ekkor veszi kezdetét. A játékok a hatalmas káosz ellenére igyekeznek összetartani és nem hátrahagyni senkit, miközben Barbie végre személyesen találkozik Kennel (igen, azzal a Kennel).

A "Toy Story 3" egy komikus új kaland Lee Unkrich rendezésében (a "Toy Story 2" és a "Némó nyomában" társrendezője) most Disney Digital 3D-ben. A producer Darla K. Anderson ("Verdák," "Szörny Rt."), a Pixar veteránja; a forgatókönyvíró Michael Arndt, a "A család kicsi kincse" című film Oscar-díjas forgatókönyvírója, aki egyedülálló tehetségével és a vígjátékok iránti fogékonyságával járult hozzá a filmhez.
További információkat talál, bejelentkezhet a versenyre, és feltöltheti hangfelvételét a www.disneychannel.hu webhelyen.
(BrandTrend)