Kategória: Aktuális.

A Próbakő Kommunikáció és az M27 ABSOLVO együttműködésének első lépéseként az exporttanácsadó cég képviseltette magát a Magyar multik címmel rendezett Figyelő konferencián, ahol Horgos Lénárd, az M27 ABSOLVO partnere is előadást tartott.

"Az M27 Csoport az Európai Unió 27 országában nyújt különféle tanácsadói szolgáltatásokat a finanszírozástól kezdve a fúzión át egészen a piackutatásig.  Célunk, hogy a cégcsoport tapasztalatait az ügyfeleinkkel, valamint a gazdasági élet hírei iránt érdeklődőkkel egyaránt megoszthassuk. Emellett ötleteket, tanácsokat kínálunk a kkv-szektor képviselőinek ahhoz, hogy ne csupán az országhatáron belül, de azon túl is versenybe szállhassanak. Az M27 tapasztalatainak és szakmai ismereteinek kommunikálásában a Próbakő Kommunikáció lesz segítségünkre." – mondta el Horgos Lénárd, az M27 ABSOLVO partnere.

Mivel a Próbakő Kommunikáció a független PR-ügynökségeket tömörítő Worldcom PR Group tagja, és a hálózat többek között azokban az országokban is jelen van, mint az M27 csoport, hosszú távon a nemzetközi kommunikáció lehetősége is benne rejlik az együttműködésben.
Az ügynökség tenderen nyerte el a megbízást. A tender további indulóinak neve nem nyilvános.
(BrandTrend)