Kategória: Aktuális.

A VirusBuster pedig az Agnitum csomagjából kiindulva alakította ki Internet Security Suite-ját, amely egyetlen csomagként a legkülönfélébb fenyegetések ellen nyújt átfogó védelmet. Most a felek megállapodtak: megújítják szerződésüket. Az Agnitum a jövőben is a VirusBuster technológiai partnere marad: továbbra is licenceli az informatikai biztonság hazai specialistájának robusztus antivírus motorját.

"A VirusBusterrel folytatott együttműködésünk a szakmai innováció kimeríthetetlen forrásának bizonyult. A magyar cég tapasztalatkincse és technológiai tudása segített abban, hogy továbbfejlesszük saját kártevőellenes eszközeinket, aláírás-alapú védelmünket. A VirusBuster antivírus technológiája immár több mint három éve remekül szolgálja átfogó megoldásainkat. Jó okunk van hát, hogy fenntartsuk, hosszú távon megőrizzük ezt a partnerkapcsolatot." – értékelte a megállapodást Maxim Korobcev, az Agnitum technológiai vezetője.

"Számunkra az Agnitum hosszú távú partner, Szoros technológiai együttműködésünk kölcsönösen gyümölcsöző volt. Eredményeként mindkét félnél megbízható biztonsági megoldások születtek." – tette hozzá Agócs Péter, a VirusBuster kutatási igazgatója.

Az 1999-ben alapított Agnitum (www.agnitum.com) kiváló minőségű, felhasználóbarát biztonsági szoftver fejlesztését és támogatását tekinti feladatának. A cég termékcsaládjának tagjai: az otthoni gépek védelméről gondoskodó Outpost Firewall Pro és Outpost AntiVirus Pro, a kisebb vállalati hálózatok megbízható végponti védelmét és teljesítményét garantáló Outpost Network Security, valamint az egy csomagban átfogó internetes biztonsági megoldást kínáló Outpost Security Suite.
(BrandTrend)