Kategória: Aktuális.

Az Adwalker az utóbbi évek egyik legsikeresebb új típusú reklám- és promóciós eszköze. A testre helyezhető hordozó felület, – mely számítógépet és nyomtatót is hordoz magában – látványos, könnyen mozgatható, alkalmas kuponok nyomtatására, kérdőívezésre, vásárlók feliratkozására. Az eszköz használható rendezvényeken, gerilla kampányokban vagy akár áruházi-, reptéri promóciókhoz is.

adwalker_4

Az Adwalkert a londoni Interactive & Engaging Media képviseletében, az Adwalker forgalmazásáért felelős sales director, Jaron Wikler mutatta be a szakmának.

Az Egyesült Államokban az Adwalker ügyfelei közé olyan nevek is tartoznak mint a Bank of America , a Daimler Chrysler, a Sony Electronics, a Paramount Pictures, a Sears, vagy a Yahoo.
Az Adwalker, az Egyesült Királyság vezető BTL és travel retailer promóciós ügynöksége a Blackjack tulajdonosi érdekeltségébe tartozik. A Rafinanz International 2007 óta az egyetlen kelet-európai tagja Európa egyik legerősebb repülőtéri promóciós ügynökségi szövetségének, az APA-nak (airport promotion agencies), melynek a Blackjack is tagja.

adwalker_2

Az Adwalker ( http://www.adwalker.com/ ) terjesztési lehetősége így az APA szövetség tagságán keresztül vált elérhetővé. A Rafinanz tavaly mélyítette el együttműködését a Blackjackkel, megalakítva londoni székhelyű közös vállalkozásukat, mely tavaly óta 20 hostessel folyamatosan jelen van a Heathrow nemzetközi repülőtéren.
(BrandTrend)