Kategória: Aktuális.

A Discovery portfóliójának minden csatornája a legjobb, legnézettebb műsorokkal gazdagítja a Discovery HD Showcase kínálatát, méghozzá full HD minőségben. Az új csatorna – a hang és látvány hihetetlen kifejező erejének köszönhetően – maximálisan kihasználja a digitális HD technológia nyújtotta lehetőségeket: a bámulatba ejtő történetek elérhetőbbnek, érdekesebbnek és ismerősebbnek tűnnek, a műsorkínálat és minőség egyenesen az események sűrűjébe repít.

A névváltással együtt a csatorna új arculatot is kap, mely tökéletesen tükrözi a csatornára jellemző, kompromisszumok nélküli minőséget. A tükröződések és a fényvisszaverődések térbelivé, önálló elemmé emelik a logót.

 

###cms_video:brand_spot_60_1.jpg,brand_spot_60_1.flv:flv:320:240###

"A Discovery úttörőnek számít a HD technológia terén. Célunk, hogy nézőinket olyan tartalmakkal lássuk el, melyek növelik a televíziózás élményét, és maximálisan igazodnak a modern trendekhez. A Discovery HD Showcase a Discovery legjobb csatornái – köztük a Discovery Channel, az Animal Planet és a Discovery Science – műsoraiból válogat, kizárólag HD minőségben, lélegzetelállító képekkel és történetekkel." – nyilatkozta David Rey (COO, Discovery Networks EMEA).

A csatorna olyan népszerű sorozatokat tűz műsorra, mint a Halálos Fogás (a Discovery Channel díjnyertes sorozata), a Filmkészítés Tudománya (a Discovery Science sorozata) vagy az Animal Planet műsorából jól ismert Austin Stevens, a vadvilági fotós kalandjai. Mindezek mellett számos vadonatúj tartalommal is gazdagodik a kínálat: a Globe Riders például egy csapat motorost kísér végig a Selyemúton, Törökországtól egészen Közép-Kínáig.

(BrandTrend)