Kategória: Aktuális.

Január 12-én mutatta be az Aréna Pláza Cinema City mozijában a filmes- és reklámszakmának a Stricik című kisjátékfilmet a ReVISION új filmes üzletága, a MoVISION, melyet rendezőként Géczy Dávid jegyez. Az este házigazdája Réz András volt.
 
A ReVISON-MoVISION csapatból többek között Varga Bence kreatív igazgató a film forgatókönyvének kidolgozásában vett részt aktívan, Bonyhádi Gábor co-producerként segítette a projektet.

plakat_kicsi

A ReVISION holdudvarába tartozó filmes gárda már korábban is hozott létre főleg az internetre készülő vírus-spotokat, mint a nagy visszhangot kiváltott, a GKM megrendelésére készült biciklizést népszerűsítő film, vagy az easyHotel számára alkotott reklám. A cég a megnövekedett ügyféligények hatására e tevékenységeit most új üzletágba szervezte, a MoVISION márkanév alatt kínált szolgáltatásportfoliója pedig kiterjed a kreatív ötlet kidolgozásától a szereplőválogatáson és helyszín kiválasztáson keresztül a zenei aláfestés és a vágás, valamint egyéb utómunkák kivitelezéséig – az esetlegesen kapcsolódó online produkciós feladatok mellett, legyen szó akár microsite-ról, web vagy akár mobiltelefon alkalmazásról.

A MoVISION első, nem a reklámvilághoz kapcsolódó projektje a Stricik című kisjátékfilm, az alvilági figurákat felvonultató történethez olyan színészeket sikerült megnyerni, mint Szabó Győző, Michelle Wild, Végh Péter és Szabó Simon. A film egyik érdekessége, hogy a Korda Stúdióban felépített Hellboy 2 díszleteiben forgott.

A kisjátékfilm bekerült a 2010-es 41. Magyar Filmszemle hivatalos versenyprogramjába is.
(BrandTrend)