Kategória: Aktuális.

Az EDF márkaneve megjelenik továbbá a DÉMÁSZ Csoport két leányvállalatának elnevezésében is: a villamosenergia-elosztást végző leányvállalat új neve EDF DÉMÁSZ Hálózati Kft., a vállalat hálózatának üzemeletetését és fenntartását végző leányvállalat új neve pedig EDF DÉMÁSZ Partner Kft. lett.

Az EDF márkanevének megjelenítésében egyértelműen kifejezésre jut, hogy az EDF Csoport nagyra értékeli a magyarországi leányvállalat eddigi tevékenységét, és hosszú távon számol továbbfejlesztésével.

"Az EDF 1995 óta van jelen a magyar piacon az áramtermeléstől a kereskedelemig. 2010 januárjától az EDF, valamint az áramszolgáltatásban és -elosztásban szintén mintegy hatvanéves tapasztalattal rendelkező DÉMÁSZ legjobb erőiket egyesítik annak érdekében, hogy ügyfeleiket folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokkal és versenyképes ajánlatokkal szolgálják ki. Az EDF DÉMÁSZ célja, hogy környezetbarát módon kifejlesztett termékekkel és szolgáltatásokkal a fenntarthatóság iránti elkötelezettség jegyében elégítse ki ügyfelei igényeit Magyarország teljes területén. Ez a vállalat "A jövőbarát energia" jelmondatában is kifejezésre jut."- mondta Thierry Le Boucher, az EDF DÉMÁSZ Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Magyar Energia Hivatal adatai szerint január elseje óta, az egyetemes szolgáltatók közül az EDF DÉMÁSZ szolgáltatja a legalacsonyabb átlagáron az elektromos áramot. A vállalat arra törekszik, hogy a kedvező piaci feltételekből és a belső hatékonyságból származó árelőnyt továbbadja fogyasztóinak. A vállalat várakozásai szerint 2010-ben további árcsökkentésekre kerülhet sor.
(BrandTrend)