Kategória: Aktuális.

Már gyermekmodelleket is keres a cég a tavaszi-nyári kollekció bemutatásához a Gyereklab.hu honlapon.

A két márka bevezető kollekcióját tavaly novemberben egy divatbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón mutatták be a média képviselőinek. Ezen részt vett a svájci tulajdonos Karl Müller és Claudio Minder is, a kifutón pedig a Keleti család legifjabb tagjai debütáltak.

keleti_joyssy

A célcsoport a hagyományos glossy, valamint a baba-mama magazinok újságírói és stylistjai voltak, illetve azok a szerkesztők, akik édesanyák is, rajtuk keresztül pedig a 20-49 éves főbevásárlói célcsoport, aki felelősséget érez a gyermeki lábak egészséges fejlődése iránt. A PR-kampány folytatásaként az újságírókat a cég cipőpróbára kérte fel, hogy meggyőzze őket: a Joya és Joyssy nemcsak jó téma, de kényelmes és örömet adó cipő is.

A Joya Hungary keresi az együttműködést a Magyar Gyógytornászok Szövetségével, illetve a mozgásterapeutákat tömörítő MBT Akadémiával, hogy közösen hívják fel a a figyelmet a mozgásszervi betegségek megelőzésére, a mezítlábas járásra, a rendszeres lábtornára, illetve a megfelelő cipők kiválasztására. Emellett a cég fokozott jelenlétet biztosít interaktív POS és POP eszközökkel cipőkereskedői partnerein keresztül a prémium kategóriás márkáknak. Az eladóhelyeken állvány, plakát, Xbanner, image képek és szórólap segíti a svájci szabadalmú termékek hatékony bemutatását a vásárlóknak.

A Joya Hungary pr-ügynöksége a KRQ Communications.
(BrandTrend)