Kategória: Aktuális.

A művésznő idén nyáron ünnepelte hatvanadik születésnapját, de mint állítja a kora nem foglalkoztatja túlságosan, minden reggel boldogan ébred és minden újabb ráncnak tud örülni. Ahogy egykori párja, Kabos László komikus-színész tartotta, ugyanazt vallja Erika is: mindig előre kell nézni, jókedvvel kell élni az életet, és sokat kell nevetni, mert a nevetés gyógyszer.

Urban_Erika_2

Urbán Erikát hosszas válogatás után kérték fel a Corega arcának. Az Ízmentes termék a már ismert rögzítő krém, ízmentes változata, melynek semleges íze nem változtatja meg az ételek ízét, megakadályozza, hogy ételmaradék kerüljön a műfogsor alá, és mindeközben nagyobb biztonságot nyújt viselőjének.

Palotai Zoltán, a gyártó GlaxoSmithKline Kft. marketing igazgatója elmondta: "Erikát humora, derűs életszemlélete és fiatalos személye teszi tökéletessé erre a szerepre, igazán elégedettek vagyunk a választásunkkal és örülünk, hogy a művésznő elfogadta a felkérésünket."

Urbán Erika pedig így folytatta: "A felkérés váratlanul ért, ám mivel évek óta használom a rögzítő krémet, nagy örömmel vállaltam. Jó érzés egy olyan termékhez adni a nevemet, amelyben tényleg hiszek."

URBÁN ERIKA

Születési hely: Szolnok
Születési idő: 1949. július 27.

1968 – 1972  Színház- és Filmművészeti Főiskola
1970 – 1973  Nemzeti Színház
1973 – 2000  Vidám Színpad

Fontosabb színházi szerepei:
Bulgakov: Álszentek összeesküvése (Armande Béjart)
Nóti Károly: Nyitott ablak (Marcsa)
Rejtő Jenő: Aki mer, az nyer (Kerekes Juci)
Curth-Flatow-Dobos Attila: Egy férfi, aki nem akar (Csilla)

Fontosabb filmes szerepei:
Szőnyi G. Sándor: Jó estét nyár, jó estét szerelem (Hűvös Ilona)
Csokonai Vitéz Mihály: Dorottya (a szép Cserházyné)
Gaál Albert: Férfiak mesélik…
Kalmár Tibor: Kabos show
Nóti Károly: Nyitott ablak (Marcsa)

(BrandTrend)