Kategória: Aktuális.

Ötfősre bővült a Ma reggel műsorvezetői csapata. Süveges Gergő, Jegyes-Tóth Kriszta és Betlen János mellé két MTV-s képernyős csatlakozik.

bereki_aniko_mtv

A szombati műsorvezető, Bereki Anikó húsz éve tévézik, tizenkét éve a Magyar Televízió munkatársa. A szerkesztő-műsorvezető az Átjáró című határon túli magazinban heti négyszer vezet műsort. A magyar-orosz szakos tanárként végzett Anikó számára a televíziózás csúcsa az élő adás, ezért izgalommal várja az új feladatot. Az MTV munkatársa szabadidejében hobbijának, a fotózásnak él, nyáron már a harmadik kiállítása nyílt, emellett tanít, egyetemistáknak adja át a televíziós ismereteket.

palffy_istvan_mtv

Új szerepben láthatják a nézők az MTV népszerű műsorvezetőjét, Pálffy Istvánt, aki januártól a vasárnapi Ma reggel házigazdájaként áll a kamerák elé. "Számomra a vasárnap a hét ünnepnapja. Ezen a napon kulturális, művészeti, ismeretterjesztő témákra fókuszálunk, tartalmas és szép vasárnap reggeleket szeretnénk adni a nézőinknek. A kulturális és tudományos élet színe-javát megszólaltatja ezeken a reggelen a Magyar Televízió. – mondja Pálffy István, akivel vasárnap délután is találkozhatnak az m1 nézői a Panoráma szerkesztő-műsorvezetőjeként.

A Magyar Televízió piacvezető reggeli közéleti magazinja szeptember végi indulása óta nézettsége folyamatosan növekszik. Az elmúlt héten 32 százalékos közönségarányt ért el, de nézőbázisa decemberben több alkalommal is meghaladta az egymillió főt.
(BrandTrend)