Kategória: Aktuális.

Óvári György dolgozott a Familie Supermarket Bulgaria vezérigazgatójaként, a magyar TESCO Supermarket Format igazgatójaként illetve a Magyar TEMPO szupermarket lánc vezérigazgatójaként is.

ovari_gyorgy_metro

Óvári György MBA diplomával rendelkezik a Manchester-i egyetemről, illetve mérnöki diplomával a miskolci egyetemről.

Zsombor Tibor értékesítési igazgató, 2010. március 1-jétől a Közép- és Kelet-európai Régió Senior tanácsadójaként folytatja pályafutását, a Régióvezető közvetlen munkatársaként. 

ZsomborTibor_metro

Zsombor Tibor 1992 áprilisában csatlakozott a Metro International-hez, akkoriban a Metro Kereskedelmi Kft., a magyarországi vállalat még nem létezett. A képviseleti iroda vezetőjeként az első két évben Tibor segített a jelenlegi vállalat felépítésében, majd áruház igazgatóként, azt követően pedig értékesítési menedzserként dolgozott. 1998 júniusában a Metro Cash & Carry Bulgária Értékesítési igazgatójává nevezték ki, 2000-től pedig jelenlegi pozíciójában dolgozott.
Zsombor Tibor a Metro-nál eltöltött 18 esztendő alatt figyelemreméltó karriert futott be. Kulcsfontosságú szerepe volt abban az átalakítási, fejlesztési folyamatban, amelynek eredményeként a magyar Metro a jelenlegi vállalattá válhatott.
(BrandTrend)