Kategória: Aktuális.

Ferencz I. Szabolcs, a MOL jelenlegi kommunikációs igazgatója üzleti területen folytatja karrierjét és 2010. január 1-jétől a MOL Románia ügyvezető igazgatója lesz.

Új beosztásában egyik legfontosabb feladata, hogy tovább erősítse és növelje a romániai leányvállalat MOL-csoportban betöltött szerepét.

Somlyai Dóra (37) marketing szakközgazdász, diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán szerezte. 12 éve dolgozik marketing és kommunikációs területen, korábban a Pannon GSM Távközlési Zrt. vállalati kommunikációs igazgatója volt, előtte a HP Magyarországnál és a Compaq Magyarországnál dolgozott marketingmenedzserként. 2007 óta a MOL magyarországi kommunikációs igazgatója.

Ferencz I. Szabolcs (42) Németországban, a Regensburgi Egyetemen szerzett közgazdasági diplomát. A Századvég Politikai Iskola elvégzését és a German Marshall Ösztöndíj elnyerését követően 1998-tól a Miniszterelnöki Hivatal Kommunikációs Központjának igazgatója, majd 2000 és 2002 között a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma kabinetfőnöke. 2003 óta a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.
(BrandTrend)