Kategória: Aktuális.

A portfólió a Music Television, Comedy Central, VIVA, Nickelodeon, MTV Hits, MTV Base, MTV Two,  VH1 Europe és VH1 Classic, valamint MTVNHD csatornákból áll.

horvath_dori_istvan_mtv
Horváth Dori Gábor vezérigazgató

Horváth Dori Gábor vált mindemellett felelőssé Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária valamint az adriai régió operatív irányításáért. Horváth Dori közvetlen felettese Bhavneet Singh, az MTVNI Emerging Markets régiójának alelnöke.

voros_gabor_mtv
Vörös Gábor vezérigazgató-helyettes

A mai napon kinevezték továbbá Vörös Gábort egy újonnan létrehozott pozíció, a vezérigazgató-helyettes posztjára, közvetlen felettese a továbbiakban Horváth Dori Gábor lesz. Vörös Gábor Horváth Dori Gáborral együtt felügyeli Magyarország, Csehország, Szlovákia, Románia Bulgária és az adriai régió napi munkáját, mindketten az MTVNI budapesti székhelyén dolgoznak majd.
 
Bhavneet Singh következőképpen kommentálta a döntést: "Közép-Kelet-Európa továbbra is kulcsfontosságú a régiónk számára, és nagyon boldogok vagyunk, hogy két olyan szakembert tudhatunk köreinkben, mint Horváth Dori Gábor valamint Vörös Gábor. Mindketten hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és biztos vagyok abban, hogy az ő vezetésükkel folyamatos növekedést tudunk elérni, illetve sikerrel vezénylik le a cégcsoport további terjeszkedését."

Horváth Dori Gábor ezt megelőzően a Chello Central Europe vezérigazgatójaként tevékenykedett, ahol a budapesti, bukaresti, prágai, szófiai és varsói irodák irányításáért felelt.
Vörös Gábor 2006-ban csatlakozott a magyarországi MTV Networks csapatához, ahol ő felügyelte az MTV és a Comedy Central magyar piacra történő bevezetését. Ezt megelőzően az SPI International Magyarországnál valamint az HBO-nál töltött be vezetői tisztséget.
(BrandTrend)