Kategória: Aktuális.

A nemzetközi tanácsadó cég részletes, átfogó nemzetközi összehasonlító tanulmányt állított össze ellátási láncokról, melyben a világ minden részén tevékenykedő vállalatok adatai szerepelnek.

Dr. Dirk Holbach, a vállalat globális supply chain tevékenységéért felelős alelnöke szerint a globális ellátási lánc átalakítására irányuló vállalati program a vevők számára jobb szolgáltatást és még jobb odafigyelést tesz lehetővé. Ezért megtisztelő, hogy a Mosó- és háztartási tisztítószerek üzletág nyerte el ezt a díjat.

A Henkel Mosó- és háztartási tisztítószerek üzletága a supply chain területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, megelőzve ezzel más cégeket olyan kategóriákban, mint például a termékfejlesztés a supply chain munkatársak támogatásával, a partnerszegmentálás és profitabilitás, és a supply chain és a gyártás alkalmazkodása az igényekhez.

A díjat, olaj, gáz és petrolkémiai ipari, feldolgozóipari és általános ipari kategóriában lehetett megpályázni. Minden kategórián belül négy területen hirdettek nyertest. Az elbírálásnál azt vették figyelembe, hogy a vállalatok milyen módon mutatják be a supply chain folyamataikat és teljesítményüket a megadott költségtakarékossági, megbízhatósági, ügyfél-elégedettségi és innovációs szempont szerint.

Preisverleihung_ExcellenceAward20091011

A győztesek 2009. október 18-án Dubaiban ünnepélyes keretek között vehették át a díjakat.
(BrandTrend)