Kategória: Aktuális.

Ismét különböző programokat is  kínálnak üzleteikben, melyeket úgy alakítottak ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára vonzó eseményeket.

Ezen a rendezvényen is a középpontban a design lesz, mely azonban jelentésével is sugallja a nyitottságot, az újat. Ezért is tudnak szervesen kapcsolódni a más tevékenységű üzletek az összefogáshoz.
A szervezők bekapcsolódtak a rendezvénnyel Budapest Tematikus utcái elnevezésű  programba, ahol a már résztvevők, átadva eddigi tapasztalataikat, nagy érdeklődéssel és támogatással fogadták ezt a vállalkozásokon alapuló, alulról jövő  kezdeményezést.

Az itt működő lakberendezési üzletek már tapasztalják, hogy míg Budapesten a Fashion Streeten ruházati termékekért, a Falk Miksa utcában galériák kínálta műtárgyakért, addig a Király utcában a design tárgyakért keresik fel a vásárlók az utcát. Ha tehát valaki színvonalas design árut keres (legyen az bútor, ékszer vagy akár egy jól megkoponált virágcsokor), akkor a Király utcába kell menni! Ezt a gondolkodást szeretnénk még több emberhez eljuttatni, megismertetve velük a Király utca design üzleteinek kínálatát. Akik már ismerik az itt lévő boltokat, a programok és kedvezmények miatt látogatnak ki a rendezvényre, mely időpontjában már a karácsonyra kacsintgat.

Az érdeklődők ezen a rendezvényen, Király utcai Törzsvásárlói kártyára is regisztrálhatnak, mely a csatlakozó üzletekben, éttermekben, kapcsolódó szolgáltatásokban egységes kedvezményt biztosít.

A programok közül csak néhányat megemlítve, egész napos ingyenes kiállítás látogatás, alkotók várják személyesen az érdeklődőket egy forró teára, jósnőtől tudhatjuk meg jövőnket és persze  lakberendezési és stílus tanácsadás, téli növényápolási tanácsadás , bemutatóval és nem utolsósorban vásárolhatunk a karácsonyi forgatag előtt kényelmesebben, kedvezményesen.
(BrandTrend)