Kategória: Aktuális.

A szakember a Pannont megelőzően a Vodafone Plc. belső kommunikációért és stratégiai rendezvényekért felelős csoportszintű vezetője volt. Jól ismeri a magyar piacot, mivel korábban a GE Consumer & Industrial budapesti székhelyű európai központjának kommunikációs tevékenységét irányította.
 
A Pannon vezérigazgatója, Anders Jensen így nyilatkozott a kinevezésről: "Nagy örömömre szolgál, hogy Derek csatlakozik a Pannon csapatához. Meggyőző szakmai háttérrel rendelkezik és minden személyes adottsága megvan ahhoz, hogy a Pannon egyik meghatározó vezetője legyen. Kiemelt feladatunk, hogy egyértelműsítsük és megszilárdítsuk a Pannon vállalati identitását, a vállalati felelősségvállalást pedig szervesen beépítsük minden tevékenységünkbe. Magyarországi tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi szakemberként Derek kiválóan alkalmas ennek megvalósítására."
 
Derek Ross hozzáfűzte: "Örömmel készülök vissza Budapestre, és az általam nagyon kedvelt Magyarországra. A magyar mobil kommunikációs piac még mindig rendkívül izgalmas időket él, és örülök, hogy én is a Pannon csapatának tagja és sikertörténetének részese lehetek." 
 
 Derek Ross 2009. december 1-jétől tölti be új pozícióját a Pannonnál.
(BrandTrend)